Reteaua nationala Raisense » Inregistrare

Deciziile de azi trebuie sã fie bazate pe faptele de mâine


Prin completarea formularului nu aveti nicio obligatie fata de Raisense.com, nici baneasca, nici morala, nici de vreo alta natura posibila. Totodata confirmati faptul ca ati luat la cunostinta ca:

Mult succes! Toti membrii inscrisi in aceasta luna primesc vouchere cadou cu valoare de ~50 lei (premiile pot fi diferite de la o localitate la alta)


Formular inregistrare

1.
INFORMATII DE INREGISTRARE – puneti la dispozitie toate informatiile personale solicitate
 
 
 
 
 
 
 
barbat    femeie

Data nasterii (ziua - luna - anul)  
Judet actiune:  

2.
INFORMATII DESPRE MEMBRU REFERENT – Indicati persoana care v-a recomandat Raisense.com:
Numele si prenumele:  
ID MEMBRU sau COD DISCOUNT:  

3.
INFORMATII COMISION – puneti la dispozitie detaliile contului bancar pentru ca Raisense sa poata depune platile comisioanelor:
Este acceptat Cont bancar deschis la o Banca ce are sucursala in Romania

 
 
 

Declaratiile de comision pot fi vizualizate prin intermediul site-urilor de internet ale companiei Raisense. Accesati sectiunea CONTUL MEU - Comision si vizualizati detaliile declaratiilor de comision.

4.
CONSIMTIRE SI SEMNATURA
MEMBRI: Acest acord, impreuna cu Termenii si Conditiile de mai jos si documentele intitulate "Politici si Proceduri" si "Plan de Recompensare a Retelei" reprezinta contractul pentru Membri Retelei Raisense. Inainte de a semna acest Acord, Membrul a obtinut toate documentele specificate mai sus. Membrul semneaza acest Acord cunoscand si acceptand reglementarile documentelor specificate, precum si legile in vigoare referitoare la impozitele si taxele ce trebuiesc retinute la sursa de catre Raisense Concept SRL.
Completati codul din imagine: