Reteaua nationala Raisense » Despre retea

 

metoda eficienta de a obtine venit pasiv

SISTEMUL DE RECOMPENSARE RAISENSE.COM

Reteaua Raisense.com este formata din membri (cumparatori) si parteneri (comerciatii si prestatorii de servicii).

Membrii (cumparatorii) sunt recompensati cu tichete valorice pentru produse si servicii achizitionate de la partenerii din reteaua Raisense.com. Valoarea recompenselor primite de la fiecare Partener(comerciant) in parte este o valoare exprimata in puncte tichet din valoarea cumparaturilor efectuate. Valoarea tichetelor este exprimata in puncte valorice, iar punctul are valoare exprimata in lei conform planului de recompensare a retelei.

Fiecare membru al Retelei este identificat printr-un ID propriu atribuit la crearea contului Raisense.com.

Partenerii Raisense.com ce ofera recompense membrilor retelei, se regasesc afisati online pe www.Raisense.com, la categoria din care fac parte pentru fiecare localitate din Romania.

Fiecare cumparatura efectuata de membrii retelei este recompensata cu tichete valorice daca se indeplinesc conditiile de recompensare

Partenerii retelei sunt identificati si prin elementul grafic -"MAGAZINET in reteaua Raisense"- afisat la intrarea in unitate

 

Orice membru activ poate recomanda altor persoane sa foloseasca reteaua Raisense.com prin inmanarea unui Card de discount cu ajutorul caruia persoanele respective sa poata obtine tichete recompensa la cumparaturi

Orice membru poate dezvolta o retea de membri pentru un venit pasiv:
 bonusuri de dezvoltare si comisioane de retea

 

Venituri pasive din cumparaturi?

Pasul 1: devii membru Raisense.com si strangi recompense din cumparaturi
Pasul 2: recomanzi altor persoane sistemul de recompensare la cumparaturi si primesti comisioane de retea


 

INTREBARI FRECVENTE

Cum este recunoscut un membru al retelei Raisense.com?

Fiecare membru al Retelei este identificat prin Cardul de Discount sau Cardul de Membru.

Cum arata un Card de Discount? dar un Card de Membru?

CARDUL DE DISCOUNT

Cardul de discount este un instrument folosit in reteaua Raisense.com pentru identificarea acelor persoane ce vor sa devina membri de retea dar care nu au inca un cont activ.

Cardul de discount nu poate fi primit decat de la un membru activ in reteaua Raisense.com.

Cardul de discount trebuie prezentat la partenerii retelei pentru obtinerea de tichete de recompensa pentru cumparaturile sau achizitiile efectuate de la acestia.

Cardul de discount contine elemente de siguranta, elemente de identificare si elemente de informare

Elemente continute pe fata cardului de discount:
Elementele continute pe verso cardului de discount:

Posesorii cardului de discount pot achizitiona produse si servicii din reteaua Raisense.com, achizitii pentru care primesc tichete de recompensa.

Posesorii cardului de discount, nu au Cont de Membru, astfel nu au posibilitatea de a dezvolta o retea proprie de membri Raisense.com sau sa inscrie parteneri in retea.

Posesorii cardului de discount, pot deveni membri cu drepturi depline prin activarea unui cont de membru in reteaua membrului referent (membrul de la care a primit cardul de discount).

La activarea contului de membru Raisense.com, cardul de discount va fi retras si inlocuit cu un card de membru cu ID propriu.

 

CARDUL DE MEMBRU

Cardul de membru este un instrument folosit in reteaua Raisense.com pentru identificarea acelor persoane ce sunt membri de retea.

Cardul de membru este primit la activarea unui cont de membru activ in reteaua Raisense.com.

Cardul de membru trebuie prezentat la partenerii retelei pentru obtinerea de tichete de recompensa pentru cumparaturile sau achizitiile efectuate de la acestia.

Cardul de membru contine elemente de siguranta, elemente de identificare si elemente de informare

 

Elemente continute pe fata cardului de membru:


 
 

Elementele continute pe verso cardului de discount:
  • zona banda neagra cu text "card membru"
  • zona text informativ: adresa site, telefon contact

Posesorii cardului de membru pot achizitiona produse si servicii din reteaua Raisense.com, achizitii pentru care primesc tichete de recompensa.

Posesorii cardului de membru, au Cont de Membru, astfel au posibilitatea de a dezvolta o retea proprie de membri Raisense.com sau sa inscrie parteneri in retea.

Posesorii cardului de membru pot dezvolta propria retea de membri din care sa obtina comisioane si bonusuri conform Planului de Recompensare a Retelei.

Posesorii cardului de membru pot propune agentilor economici sa devina parteneri de retea si astfel sa dezvolte o noua sursa de comision conform Planului de Recompensare a Retelei.

Cum gasim partenerii de retea Raisense.com?

Partenerii Raisense.com ce ofera recompense membrilor retelei, se regasesc afisati online pe www.Raisense.com, pentru fiecare localitate, grupati in categorii si subcategorii de servicii si produse.

Partenerii retelei sunt identificati si prin elementul grafic -"MAGAZINET in retea"- afisat la intrarea in unitate.

Cum arata un element grafic Partener Raisense.com?

Cum se recompenseaza un membru pentru cumparaturile efectuate in retea?

Fiecare cumparatura de minimum 10 lei, efectuata de membrii retelei este recompensata, in general, cu minimum 1 punct, prin primirea unui tichet din partea partenerului retelei.

 

 

 

Cum arata un tichet de recompensa?

TICHETUL DE RECOMPENSA

Tichetul de recompensa este un instrument folosit in reteaua Raisense.com pentru recompensarea acelor persoane membri Raisense.com ce efectueaza cumparaturile de la Magazinetele Partenere in reteaua Raisense.com.

Tichetul de recompensa este primit de la orice Partener din reteaua Raisense.com, pentru orice cumparatura ce respecta termenii si conditiile de achizitionare.

Tichetul de recompensa este exprimat valoric in puncte.

Tichetul de recompensa poate fi cu urmatoarele valori: 1 punct, 2 puncte, 3 puncte, 5 puncte, 10 puncte, 25 puncte, 50 puncte sau 100 puncte.

Tichetul de recompensa contine elemente de siguranta, elemente de identificare si elemente de informare

 

Elemente continute de Tichetul de recompensa:

 

 


Posesorii tichetelor de recompensa pot inregistra punctele acestora in contul membrului Raisense.com prin transmiterea codurilor unice prin una din metodele: online, telefonic sau direct la unul din Centrele Raisense.

Inregistrarea tichetelor de recompensa in contul de membru constituie dovada efectuarii cumparaturilor in reteaua Raisense.com, iar in baza punctelor acumulate in retea se determina cuantumul comisioanelor si bonusurilor de retea pentru fiecare membru in parte.

Cuantum comisioane si bonusuri acordate: ~92% din punctele tichetelor inregistrate

Metode de inregistrare a tichetelor de recompensa:

La fiecare 5 tichete transformate primesti cate un Card de discound cu ajutorul carora poti dezvolta propria retea de membri ce iti va aduce un venit pasiv consistent

Punctele tichetelor de recompensa sunt transformate in comisioane si bonusuri conform Planului de Recompensare a Retelei.

 

Cum primesc recompense pentru cumparaturile efectuate?

Pentru a beneficia de recompense de minim 10% din valoarea cumparaturilor tale, trebuie sa iti faci cumparaturile de la Partenerii retelei Raisense.com in baza unui Card de Discount sau in baza unui Card de Membru.

Ce sunt recompensele pentru cumparaturi in retea?

Partenerii Raisense.com ofera recompense pentru membri ce isi fac cumparaturile de la acestia. Aceste recompense sunt tichete valorice exprimate in puncte. Valoarea punctelor acumulate este transformata in lei conform planului de recompensare a retelei.

Cum transform tichetele in bani?

Punctele tichetelor se acumuleaza prin inscrierea codului unic al fiecarui tichet in contul de membru Raisense.com. Plata se efectueaza automat la acumularea unui minim de 300 puncte valorice, in jurul datei de 20 a lunii urmatoare indeplinirii conditiilor de plata.

De unde iau Card de Discount Raisense.com si Cum devin membru de retea?

Pentru a deveni membru al Retelei Raisense.com trebuie sa primesti un Card de Discount sau un Card de Membru de la un membru deja existent in retea. Prin completarea datelor personale intr-un formular si indeplinirea conditiilor de creare a unui cont orice persoana fizica sau persoana juridica poate deveni membru in reteaua Raisense.com.

De ce sa devin membru de retea?

Orice membru de retea este recompensat pentru cumparaturile proprii efectuate la partenerii Raisense si are dreptul de a dezvolta o retea de membri din care sa obtina venituri pasive, procent din volumul cumparaturilor efectuate in retea conform Planului de recompensare a retelei.

O societate poate deveni membru de retea si sa beneficieze de recompense?

Da. Orice persoana fizica sau juridica poate deveni membru in retea si sa beneficieze de recompensele oferite de Partenerii Raisense.com

Cine poate deveni PARTENER Raisense.com?

Orice persoana fizica sau juridica ce doreste sa ofere recompense la cumparaturile efectuate de membrii retelei Raisense.com pot deveni Parteneri Raisense.com.

Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a deveni PARTENER Raisense.com?

Orice partener trebuie sa fie de acord cu regulile retelei Raisense.com si sa ofere tuturor membrilor retelei tichete exprimate in puncte valorice de minimum 10% din valoarea cumparaturilor efectuate.

Cum inscriu societatea in reteaua de PARTENERI Raisense.com?

Pentru a deveni Partener al Retelei Raisense.com trebuie completat formularul de inregistrare in retea. Prin completarea datelor firmei in formular si trimiterea acestuia catre Centrul administrativ Raisense, unul din reprezentantii companiei ce administreaza reteaua vor intocmi acordul de colaborare.

------------------------------------------------------------ detalii compensare ----------------------------------------------------------------

PLANUL DE RECOMPENSARE A RETELEI RAISENSE.COM

Fãcând parteneriat cu dumneavoastrã continuãm sã dezvoltãm utilitatea reþelei în recompensarea cumpãrãtorilor ºi dezvoltarea comercianþilor.

Viziunea noastrã este foarte clarã, aceea de a deveni cea mai mare re?ea de consumatori recompensa?i ?i cel mai important instrument de marketing pentru agentii economici; sã devenim o solu?ie viabila care sã ofere tuturor un minim confort personal.

 

Note importante:

• Va rugam sa consultati Glosarul de la finalul acestui document pentru explicatia termenilor folositi in aceasta brosura.

• Comisioanele si bonusurile din retea sunt platite doar MEMBRILOR activi. Pentru a va califica pentru primirea unui comision lunar din partea Companiei, trebuie sa aveti un minim de activitate in ultimele 3 luni. toate bonusurile si comisioanele necesita activitate in reteaua proprie, acestea fiind cuantificate in functie de volumul cumparaturilor in fiecare luna.

• Nu se platesc niciodata bonusuri sau comisioane pentru recrutare. singurul mod in care puteti castiga bonusuri este prin cumpararea produselor si serviciilor Partenerilor din retea.

• Se pot obtine: bonusuri directe, bonusuri si comisioane de retea, drepturi de proprietate.

• Bonusurile directe sunt obtinute prin cumpararea de produse si servicii din reteaua de Parteneri Raisense.com, exprimate in instrumente de recompensare numite “TICHET RECOMPENSARE”

• Bonusurile directe sunt platite doar in cuantum de minimum 150 lei, iar plata se va efectua doar prin transfer bancar in jurul zilei de 25 ale fiecarei luni .

• Valoarea bonusurilor directe este stabilita in functie de valoarea tichetelor inregistrate in contul de membru.

• Tichetele au valoare exprimata in puncte. Plata punctelor acumulate se plateste conform Planului de Recompensare a Membrilor.

• Tichetele sunt obtinute dela Partenerii Raisense.com in momentul efectuarii de cumparaturi si sunt instrumente de dovada a efectuarii de cumparaturi in reteaua de parteneri Raisense.com.

• Valoarea tichetelor primite la efectuarea cumparaturilor este stabilita de catre fiecare Partener Raisense.com in parte, Compania avand doar rol de organizator al retelei si supervizor la respectarea conditiilor de desfasurare a activitatii de retea.

• Tichetele pot fi depuse la orice Centru Local pentru plata bonusului direct sau inregistrate online cu plata prin transfer bancar in jurul zilei de 25 ale fiecarei luni.

• Toate comisioanele de retea sunt calculate lunar raportate la volumul cumparaturilor dovedite de membrii retelei pentru luna anterioara si sunt platite in jurul datei de 25 a lunii urmatoare.

• Conditia de calificare a unui membru pentru primirea comisioanelor de retea este predarea sau inregistrarea in contul personal al unui numar minim de 5 tichete pentru luna comisionata.

• Generarea unei compensari substantiale ca MEMBRU necesita timp, efort si angajament. Nu exista garantii ale succesului financiar, ci doar recompense bazate pe productivitate.

• Pentru informatii legate de comisionul mediu al unui MEMBRU la orice nivel, contactati Compania si solicitati documentul intitulat “sumarul Compensarii MEMBRULUi”.

• Singura conditie necesara pentru a deveni MEMBRU este aceea de a primi un ID Membru de la un membru deja existent si semnarea unui acord al Membrului/Partenerului.

 

PASUL 1START

BONUS DIRECT, COMISION DE RETEA si PLATI PENTRU START RAPID

Pentru a deveni MEMBRU trebuie sa fi primit un card de discount de la unul din Membri deja activi in retea, sa  completati si sa semnati un acord al Membrului/Partenerului de retea.

Daca aveti intrebari, contactati persoana care v-a informat sau Centrul Local pentru mai multe informatii.

BONUSUL DIRECT

Membrii, partenerii si cei ce detin un Card de Discount, achizitioneaza produse si servicii de la comerciantii din Reteaua Raisense.com. Odata cu acestea, cumparatorul va primi instrumente de recompensare (tichete). Numarul tichetelor primite pentru fiecare cumparatura este stabilit de catre fiecare comerciant in parte impreuna cu Compania.

Tichetele acumulate de catre  Membri sunt inregistrate in contul de membru prin transmiterea acestora catre Companie.

Valoarea fiecarui tichet este exprimata in puncte valoare inscrisa pe fiecare tichet.

Bonusul direct primit pentru punctele acumulate din tichete se va calcula la valoarea de 50% din punctele acumulate.

Valoarea minima de plata a Bonusului Direct este de 150 lei. Valoarea maxima de plata a Bonusului Direct este nelimitata.

Inmanarea de carduri de discount si informarea cat mai multor persoane despre avantajele cumparaturilor in retea aduce beneficii majore.

 

COMISIOANE DE RETEA

Obtii nivelul de MEMBRU Business in momentul in care o persoana informata direct devine membru activ, si astfel te califici pentru obtinerea unor venituri pasive prin Comisioane de retea

Bonusul L1

Informati personal cat mai multe persoane pentru a deveni MEMBRI sau PARTENERI si pentru a castiga un comision de 5% din volumul punctelor obtinute de acestia prin inregistrarea tichetelor de recompensa primite de la partenerii Raisense. Acesta este denumit Bonusul L1. Valoarea tichetelor generate de dumneavoastra, de MEMBRII retelei dumneavoastra este importanta pentru comisionul dumneavoastra. Pentru a va califica pentru Bonusul L1 trebuie sa aveti cel putin un MEMBRU activ. Membrul activ este acea persoana informata direct si care a semnat un acord de MEMBRU/PARTENER al retelei si a avut un minim de 1 punct acumulat in luna respectiva.

Bonusul L2 si L3

Informati personal cat mai multe persoane pentru a deveni MEMBRi sau PARTENERI pentru a castiga un comision de 5% din volumul tichetelor primului nivel, si sprijiniti membri direct si indirecti din retea pentru a obtine valori cat mai mari ale venitului pasiv din liniile 2 si 3. Cuantumul de comisionare: comision de 3% din volumul punctelor celui de al 2-lea nivel si comision de 5% din volumul punctelor celui de al 2-lea nivel. Ultimele doua comisioane sunt denumite Bonusul L2 si Bonusul L3. Valoarea tichetelor generate de dumneavoastra, de MEMBRII retelei dumneavoastra este importanta pentru comisionul dumneavoastra. Pentru a va califica pentru Bonusul L2 si Bonusul L3 trebuie sa aveti cel putin 1 MEMBRU activ pe cele 2 linii. Membrul activ este acea persoana informata care a semnat un acord de MEMBRU/PARTENER al retelei si a are puncte acumulate.

Bonusul Dezvoltare 100

Dezvoltati un Membru direct informat la nivel de Grup cu minim 100 Membri activi si castigi Bonusul Dezvoltare 100 in valoare fixa de 100 lei. Orice Membru ce dezvolta un grup de minim 100 Membri directi si indirecti se numeste Grup Business total iar reteaua lor iti pot aduce venituri considerabile (detalii in capitolul Pasul 2, Venit Pasiv)

Bonusul Dezvoltare 500

Dezvoltati 5 Membri direct sponsorizati la nivel de Grup cu minim 100 Membri activi si castigi Bonusul Dezvoltare 500 in valoare fixa de 500 lei si 1 actiune judeteana (detalii in capitolul Pasul 2, Dezvoltarea Grupurilor de Retea)

Ca MEMBRU Business puteti castiga:

• Recompense cu un numar nelimitat de tichete obtinute in urma cumparaturilor din Reteua de Parteneri.

• Bonusul L1 de 5%;

• Bonusul L2 de 3%;

• Bonusul L3 de 5%;

• Bonus Dezvoltare 100 – 100 lei

• Bonus Dezvoltare 500 – 500 lei + 1 actiune Judeteana

PASUL 2DEZVOLTAREA GRUPURILOR DE RETEA

FUNDATIA VIITORULUI DUMNEAVOASTRA.

ACTIUNI DE VENIT PASIV

Sprijiniti dezvoltarea retelei Membrilor direct sponsorizati si puteti sa castigati:

 

ACTIUNEA JUDETEANA

• Dezvoltarea a minim 5 Membri directi la nivel de Grup de minim 100 Membri va califica la nivel de MEMBRU Business Local si obtinerea unei ACTiUNI JUDETENE.

• Dupa dezvoltarea a minim 5 grupuri 100 continuati dezvoltarea de Grupuri 100 si obtineti pentru fiecare grup cate o actiune judeteana.

O actiune se calculeaza astfel: 5% din volumul tichetelor Membrilor cu resedinta in judetul respectiv, impartit la numarul actiunilor de plata.

 

ACTIUNEA NATIONALA

• Sprijiniti dezvoltarea a 5 Membri directi la nivel de 5 x Grup 100 Membri, va califica la nivel de MEMBRU Business National si obtinerea unei ACTIUNI NATIONALE.

• Dupa dezvoltarea a minim 5 grupuri 5 x 100 continuati dezvoltarea de Grup 5x100 si obtineti pentru fiecare grup cate o actiune nationala.

O actiune se calculeaza astfel: 5% din volumul tichetelor Membrilor cu resedinta in tara respectiva, impartit la numarul actiunilor de plata.

 

Bonus Grup

Construiti organizatia dumneavoastra de Membri Business Local si Membri Busines National si sunteti calificat ca Membru Business Total si veti obtine:

• comision lunar de 2% din volumul punctelor acumulate de Grupurile de peste 100 Membri din nivelul 1 (L1);

• comision lunar de 4% din volumul punctelor acumulate de Grupurile de peste 100 Membri din nivelul 2 (L1);

• comision lunar de 6% din volumul punctelor acumulate de Grupurile de peste 100 Membri din nivelul 3 (L1);

• comision lunar de 2% din volumul punctelor acumulate de Grupurile de peste 100 Membri din nivelul 1 (L1);

 

COMISION PARTENER RETEA

Construiti organizatia dumneavoastra de PARTENERI MAGAZINET si veti obtine 5% din valoarea de referinta a tichetelor achizitionate de la Companie. Pretul de referinta al unui tichet este de 1 leu.

 

 

Conditiile Grupurilor

• Un membru ce dezvolta un grup de minim 100 membri activi este considerat pentru nivelul superior Grup Business total si se va genera comisioane pentru nivelurile superioare conform Planului de Compensare;

• Dupa intrunirea conditiilor de considerare Grup Business total, grupul poate continua sa isi mareasca numarul de membri fara restrictie de numar;

• Un Grup Business total va fi considerat pentru liniile superioare, ca un singur membru in reteaua ;

• dezvoltarea unui membru la nivel de Grup 100 in componenta Grupului Business total, acesta se va desprinde si va compune nivelul 2 (L2) de Grupuri Business total;

 

Un MEMBRU trebuie sa intruneasca lunar Cerintele de Primire a Comisioanelor de Retea de minim 5 tichete inregistrate

Fiecare MEMBRU are dreptul la 2 Luni de Gratie in decurs de 3 luni. De exemplu, daca MEMBRU beneficiaza de Gratie pentru luna ianuarie + februarie, in luna martie este obligatorie o activitate minima de inregistrare a 5 de tichete; data urmatoare cand acest MEMBRU poate beneficia din nou de Gratie este luna aprilie a anului urmator.

 

NOTE PENTRU ACTIUNE JUDETEANA SI ACTIUNEA NATIONALA

In cazul actiunilor judetene, Membrii calificati pentru prima data obtin o actiune pentru judetul de unde provine ultimul Membru format ca Grup +100. In cazul urmatoarelor actiuni ele vor fi din judetul de unde provine respectivul Membru devenit Grup +100.

Valoarea fiecarei actiuni a bonusului variaza in fiecare luna in functie de numarul actiunilor active. Procentajul total al vanzarilor comisionabile ale pietelor participante este impartit la numarul actiunilor active pentru a calcula valoarea unei actiuni. Volumul vanzarilor sunt impartite la numarul actiunilor si sunt platite pe baza numarului actiunilor castigate de catre fiecare Membru.

 

Alte Note:

• Pentru a deveni Membru activ trebuie aveti inregistrate minim 5 tichete, la un Centru Local sau inregistrate online in baza Cardului Discount primit de la unul din membri deja existenti.

• Partenerii comerciali au si statut de Membru, fiind activ in reteaua Membrului ce a inregistrat respectiva societate, si va respecta atat Regulile si Conditiile Membrilor cat si Regulile si Conditiile Partenerilor.

• Fiecare produs achizitionat prin Reteaua Raisense.com este raportat si are o valoare exprimata in instrumente de recompensa. Unele produse pot avea o valoare de recompensare mai mica de un tichet; in acest caz, Compania poate solicita Membrilor prezentarea unei dovezii de (etichete, o parte din ambalaj, sau chiar bonuri fiscale din care sa reiasa ca s-a cumparat un anumit produs ce face parte din promotie); recompensarea se va face la Centrul Local prin prezentarea unui numar prestabilit de dovezi de cumparare a produsului sau serviciului respectiv.

• Nu se platesc bonusuri pentru recrutare. singurul mod de a castiga bonusuri este prin acumularea de instrumente de recompensare pentru cumparaturi de la partenerii Raisense.com si predarea acestora la un Centru Local sau inregistrare online a acestora. Comisioanele de retea se castiga doar din procente la volumul lunar al instrumentelor de recompensare platite Membrilor din Reteaua proprie, cu exceptia actiunilor si Comision Partener.

• Toate comisioanele sunt calculate lunar si trimise sau depozitate in jurul datei de 25 a lunii urmatoare.