Reteaua nationala Raisense » Despre oportunitate

DE CE RAISENSE.COM ESTE OPORTUNITATE

Sistemul de recompensare in retea este un mijloc eficient de a obtine castiguri in bani din cumparaturile tale zilnice, in baza unui card de venit pasiv.

In acest moment pe piata se produc doua nedreptati:

  1. consumatorul este cel ce face publicitate produselor si nu este recompensat pentru aceasta.
  2. piata de consum este acaparata de marii comercianti ce isi permit programe de marketing, ceea ce duce la crearea unui monopol zonal.

Prin Raisense.com consumatorul este recompensat cum se cuvine, iar comerciantul castiga clienti prin marketingului efectuat de organizatorul retelei.

Problemele principale aparute in procesul de comercializare sunt resursele financiare ale consumatorului si marketingul efectuat de comercianti.

Raisense intervine in piata ca un organizator intre comerciant si consumator, aducand ambelor parti o solutie eficienta, rezolvand practic atat problema resurselor financiare ale consumatorului MEMBRU cat si problema marketingului deficitar al firmelor PARTENERE.

Raisense.com reprezinta un instrument prin care procesul de vanzare-cumparare devine mai eficient si mai avantajos de ambele parti, cumparatorul pe de o parte si comerciantul pe de alta parte.

 

 

 

Reteaua Raisense.com este un instrument simplu ce odata folosit aduce avantaje semnificative in scopul imbunatatirii vietii utilizatorilor.

 

Reteaua formata din membri (cumparatori) si parteneri (comercianti) este administrata si organizata dupa reguli si principii predefinite:


Pentru a ajunge foarte repede la venituri pasive consistente este recomandata constructia unei retele de membri formata din persoanele care le cunoastem. Consultarea cu persoana care ne-a informat despre aceasta oportunitate si persoanele din reteua carora facem parte, si bineinteles Compania ne pot ajuta in dezvoltarea unei retele proprii cat mai mari.
 
Pentru a dezvolta un venit pasiv cu ajutorul instrumentului Raisense.com, mai intai trebuie sa determinam ce este venitul pasiv.
Ce este venitul pasiv? - venitul pasiv reprezinta o suma incasata regulat fara a intreprinde vreo actiune in scopul castigarii acesteia. (exemplu de venit pasiv: chiria, pensia, dobanda)
Cum se ajunge la un venit pasiv din Raisense? - pentru a obtine un venit pasiv din Raisense avem nevoie de dezvoltarea unei retele proprii de membri si parteneri. Aceasta retea va aduce venit pasiv in functie de volumul cumparaturilor efectuate prin intermediul acesteia.
Ce valoare poate avea venitul pasiv obtinut din reteaua proprie dezvoltata? - Valoarea venitului pasiv acordat dezvoltatorului nu are o valoare maxima, valoarea fiind data de procentul din volumul cumparaturilor efectuate de membrii retelei. Procentele sunt acordate conform planului de recompensare
Nimic nu este mai simplu decat dezvoltarea unei retele proprii Raisense.com.

Ce trebuie pentru a dezvolta o retea profitabila?

Pentru inceput trebuie sa devii membru activ al retelei.
Dupa ce ai devenit membru poti recomanda altor persoane sa devina membri ai retelei Raisense.com si sa isi efectueze cumparaturile obisnuite de la partenerii Retelei.
Veniturile pasive vin din volumul dezvoltat de cumparaturile efectuate de membrii retelei construite. Asadar, atat numarul membrilor inregistrati cat si volumul cumparaturilor efectuate de acestia iti determina eficienta in obtinerea unui venit pasiv consistent.
Este indicata si construirea unei retele proprii de parteneri.

De ce sa dezvolt o retea de parteneri Raisense.com?

Orice membru poate inregistra un nou partener in reteaua Raisense.com
Pentru crearea unui parteneriat cu un nou agent economic ce accepta sa recompenseze membrii cumparatori ai intregii retele, membru care a recomandat respectivul partener va primi un comision de 5% din valoarea punctelor tichetelor oferite de acesta pe intreaga durata a parteneriatului.
 
Reteaua Raisense.com isi dezvolta actiunea pe baza studiilor asupra principiilor pietii: consumatorul are nevoie de avantaje iar comerciantul are nevoie de vanzarea produselor si serviciilor.
 

 

PRINCIPIU DE PIA?A

Un rol foarte important din era noastra il are piata si mecanismele sale ce dezvolta mai mult sau mai putin relatia directa intre productie (comerciant) si consum (cumparator).

Consumul unui produs sau serviciu reprezinta un vot pozitiv dat cu bani de catre consumator pentru producatorul produsului sau serviciului achizitionat.

 

OAMENII VOR SA CONTROLEZE MODUL IN CARE TRAIESC

Din dorinta de a controla actiunile sale, consumatorul alege acel produs sau serviciu de pe piata pe care il considera ca ii va aduce cele mai multe avantaje.

Prin aceasta aceasta PUTERE detinuta de consumator, relatiile dintre productie si consum sunt decise de consumator.

Daca producatorul este recompensat prin cumpararea produsului, atunci apare nevoia absoluta de recompensare a cumparatorului drept multumire pentru cumparaturile efectuate.

Produs sau servicu fara cumparatori = faliment

Cumparator recompensat = client fidel


contactati departamentul Marketing Raisense.com

Cum obtin un venit pasiv de 200 euro in doar 3 luni?